sâmbătă, 18 august 2012

Capitolul 4: Now look at me.

Ajunsa la scoala, m-am asezat intr-o banca goala.  Asa, deci. Zambet, spate drept, sunt ok. Am vazut-o pe Patri cum intra in clasa, urmata de un tip chiar adorabil. Respectivul a impins-o in perete, si-a strecurat mainile usor in jurul taliei ei, iar ea.. Dupa cate am vazut, chiar s-a lasat purtata de val. Si-a pus o mana in jurul gatului lui, in timp ce cealalta mana ii atingea incet fata. M-am uitat mai atent la tip si mi-am dat seama ca era chiar Liam. Payne, actually. Patri si-a lasat  capul in jos, la care Liam i l-a ridicat incet si a sarutat-o la inceput usor si dupa din ce in ce mai apasat. Dupa nu stiu cat timp in care buzele lor au stat lipite, parca fiind incatusate cu un lacat, s-au departat putin si ea si-a lasat capul pe pieptul lui. 
Cat de cute puteau arata impreuna. Si Patri care isi zisese mereu ca nu se va intampla, ca nu il va cunoaste vreodata.. Uita-te acum la ea, e chiar cu baiatul visurilor ei.
Pe usa a aparut un cap carliontat.
-Leeyum, plecam.
-Dar... Nu mi-am terminat treburile, a zis el uitandu-se cu un zambet pervers la Patri. Si..Nici tu nu ti le-ai terminat, a adaugat, zarindu-ma pe mine.
-Acum.
L-a tras pe Liam de mana, dezlipindu-l din imbratisarea prietenei mele si dusi au fost.
-Ma intorc, iubireeeeeee, a fost tot ce-am mai auzit de la Liam.
Patri a venit spre banca mea, s-a asezat si s-a uitat la mine cu un fel de mila. Nu-mi trebuia asta.
-Ce? am intrebat eu, cam artagoasa.
-Nimic. Doar ca.. Ce a vrut sa zica Liam prin "Nici tu nu ti-ai terminat treburile" cand se uita la Harry?
-Nu stiu, am zis sec.
Ora a trecut rapid, tinand cont ca am povestit ce-am facut pe vacanta de vara. Am coborat la parter sa o caut pe Ali sa vad cum se acomodeaza si s-o intreb care e faza cu Niall. Pe bune, Patri se saruta azi in fata mea cu Liam, Ali e foarte fericita din cauza lui Niall, April a tipat ca o disperata cand l-a vazut pe Zayn, iar Evelyn.. Stiu ca ei ii placea de Louis, dar nu l-am vazut deloc. Numai pe ceilalti si pe.. Harry. Mda, me idiot. Ar fii trebuit sa-l sarut cand aveam sansa. Ehh, oricum, mereu am stiut ca nu s-ar fii intamplat nimic intre noi, fiindca eu sunt prea eu.  Mi-am scos telefonul din buzunar si am apasat pe "Call".
-Heii, Cat.
-Aliiii. Ce faci, cum te acomodezi?
-Foarte, foarte bine. Unde esti?
-Pai la parter, in dreptul clasei tale.
-Ies acum.
Am inchis si am asteptat sa iasa.
-Asa, a zis razand.
-Ai o urma pe gat .. -.-
Si-a pus mana pe gat si a zambit rusinata.
-Ba nu am.
N-am mai zapacit-o la cap, fiindca stiam ca o sa nege oricum. Se pare ca se acomoda chiar bine si ca nu Niall ii lasase acea urma.
Am pornit-o spre cantina scolii, miraculos aveam asa ceva, si ne-am asezat la o masa ceva mai retrasa.
-Pai, actually, eu am prieten. Dar nu mai merge deloc. Adica, de cand face blondu' asta ture pe aici eu sunt complet aeriana si nici decum cu gandul la actual. Asa ca.. Presupun ca o sa ne despartim. Da' tu de ce esti asa bosumflata? Ce nu ti-a mers?
-Off... Chiar ai chef sa-mi auzi toata povestea?
-Logic. Pentru asta sunt prietenii.
Cand sa incep sa povestesc, a aparut si Evelyn cu un zambet enorm pe fata.
-Heii, heii! Ce fac fetele?
-Bine.. am raspuns eu.
-Ce-ai?
Am inceput sa le povestesc cum ieri, in baie, Harry a fost ataaaaat de scump, air eu am fugit si de faza de azi cand  Liam l-a incurajat sa vina la mine si el nu l-a luat in seama.
-That's something, girl.  Patri mi-a povestit de faza 'ei' cu Liam si am fost atat de incantata pentru ea, a zis Evelyn.
-Mda, presupun ca lor o sa le mearga foarte bine.
Am muscat dintr-o prajitura si l-am vazut intrand in cantina. Un zambet supid mi-a aparut pe fata in momentul ala, iar Ali si Eve mi-ai urmat privirea banuind despre ce e vorba.
-Du-te la el, au zis ele in cor.
-No. Stau aici. Daca vine, bine, daca nu, iarasi bine.
Stiam ca as adora sa ma duc sa il iau in brate, sa ii simt din nou mainile alea mari si sa il vad privindu-ma in felul ala. Dar, orgilioasa de mine, e prea ... orgolioasa.
S-a uitat la mine din departare, moment in care pur si simplu m-am blocat. Mi-a zambit discret si s-a dus sa-si ia mancare cu Niall.
-E prea perfect....am auzit-o pe Ali zicand, in timp ce Niall isi umpluse tava pana la refuz.
-Uite-o pe Patri, am zis schimband subiectul.
Era  cu o fata cu par brunet si ochi albastri. Mia o chema, parca.
Au venit amandoua si s-au asezat langa noi. Le-am salutat si am continuat sa-mi mananc prajiturica.
Mia parea o fata chiar de treaba. Adica, stiam ca e ok, dar nu prea statusem cu ea pana acum, deci nu o stiam bine.
-Deci, ea e prietena foarte buna cu Liam, a zis Patri.
-Aha ..
-Aaa, da si o cheama Mia.
Thank you, captain obvious.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu